top of page

WERELDWIJDE VERZENDING

De webshop levert enkel in België en Nederland. Standaard levering is op de begane grond en de chauffeur heeft hulp nodig bij het uitladen van de meubels. Levertijd: circa 1 week.

Voor leveringen buiten België en Nederland, gelieve ons te contacteren om de verschillende bezorgopties te bekijken. Hiervoor werken we samen met de postdienst (voor kleine zendingen) of gespecialiseerde transporteurs (voor grote zendingen). De verzendingskost is afhankelijk van de afmetingen, het gewicht en je locatie. Standaard levering is op de begane grond en de chauffeur heeft hulp nodig bij het uitladen van de meubels.  De levertijd is 1-4 weken.

 

Het is ook mogelijk om je aankopen af te halen bij Sputnik Vintage. Contacteer ons voor een afspraak.

In uitzonderlijke gevallen kan er schade zijn opgetreden tijdens de verzending of levering. Maak in dat geval foto's van de beschadigde goederen en het verpakkingsmateriaal en geef een goede omschrijving van het probleem. Contacteer ons en we doen er alles aan om een oplossing te vinden.

TERUGSTUREN

Als je niet tevreden bent met je aankoop, heb je het recht om de artikelen binnen 14 dagen te retourneren volgens onze instructies. Contacteer ons in dat geval.

De artikelen mogen niet gebruikt worden en dienen in dezelfde staat geretourneerd te worden als waarin je ze hebt ontvangen. Je aanvaardt de verantwoordelijkheid voor de betaling van alle verzendingen en eventuele schade die het artikel gedurende die tijd kan oplopen, ongeacht de reden van retournering. Het is belangrijk op te merken dat het bovengenoemde retourbeleid alleen geldig is voor online aankopen. Terugbetaling vindt plaats binnen 14 dagen nadat we uw artikelen hebben ontvangen.

 

De items moeten opnieuw worden verzonden naar:

Sputnik Vintage
Strepeweg 11
B-2620 Hemiksem
België

bottom of page